May 27, 2021

Vileda za učinkovito čiščenje

Umazanija in prah se nabirata rekordno hitro. Še posebej je to veliko bolj pogosto v večjih mestih zaradi prometa in plinov, ki se vsak dan izpuščajo v zrak. Vileda s ponudbo opreme za čiščenje delo močno olajša, pravzaprav celo do te mere, da z izrazom Vileda ne mislimo le na znamko, temveč tudi na pripomočke, predvsem na vsestranske krpe, ki jih pri tem uporabljamo. Vso ostalo ponudbo si lahko ogledate tudi na https://www.vileda-professional.si/

Generalno čiščenje z Viledo

Generalno čiščenje je potrebno izvajati redno, saj tako preprečite nastanek novih umazanij, prahu in raznih pršic, ki nastanejo zaradi umazanije. Generalno čiščenje lahko opravite sami, na voljo pa so tudi razni čistilni servisi, ki bodo delo z veseljem opravili namesto vas, ter vam tako prihranili čas in delo, ki bi ga morali opraviti sami, saj generalno čiščenje ni opravljeno tako hitro, če želite da je opravljeno kvalitetno. Pri  takšni vrsti čiščenja vam bo Vileda zelo prišla prav.

Vileda bo odstranila ves prah in umazanijo. Vileda je sestavljena iz mikrovlaken, ki nase prevzamejo ves prah, zato ni bojazni da bi ta ponovno odletel po prostoru. Ko končate z čiščenjem lahko Viledo operete ročno ali pa še boljše v pralnem stroju na 90 stopinj Celzija, saj Vileda prenese visoke temperature.

Čiščenje steklenih površin z Viledo

Čiščenje steklenih površin zna biti precej zahtevno in ne tako enostavno sploh, če se gre za večjo površino. Čiščenje mora biti opravljeno kakovostno, predvsem pa morajo biti čistila kvalitetna, tako kot tudi čistilne naprave in pripomočki, ki se uporabljajo pri čiščenju steklenih površin. Ob nepravilni izbiri čistil in pripomočkov, se lahko na steklenih površinah poznajo sledi čistil in pripomočkov, prav tako pa se lahko steklene površine pri tem poškodujejo, kar pa si seveda nihče zagotovo ne želi.

Pri čiščenju steklenih površin vam bo Vileda v veliko pomoč. Vileda zagotovo ne bo poškodovala okenske ali druge steklene površine, prav tako pa za seboj ne bo puščala raznih madežev.