facebookrss

Vabilo vinarjem in oljkarjem

 

Turistična zveza TIC Nova Gorica v sodelovanju s Krajevno skupnostjo Šempas vabi vinarje in oljkarje k sodelovanju na 14. Festivalu vin in oljčnega olja v Šempasu.

Tradicionalen festival nosi pomenljiv naslov Žlahtna dediščina Slovenije, druženje z domačimi, udomačenimi in avtohtonimi sortami. Letos se bo odvijal 5. in 6. aprila 2020. Namenjen je razvijanju kulture pitja vina in ohranjanju žlahtne dediščine. Vabimo vinarje iz vseh treh slovenskih vinorodnih dežel in zamejstva, naj se predstavijo s svojimi domačimi, udomačenimi ali avtohtonimi sortami vin ter oljkarje s svojimi oljčnimi olji.

Dodatne informacije na telefonski številki Turistične zveze TIC Nova Gorica: 05 330 46 00 ali 330 46 02 oziroma pišite na naš e-naslov: tzticng@siol.net

 

Pomembno obvestilo: Sporočamo vam, da smo se zaradi želje po omejitvi koronavirusa in v skladu s trenutnimi priporočili in odredbami pristojnih institucij morali odločiti, da Festival vin in oljčnega olja v Šempasu, ki je bil določen za 5. in 6. april 2020 odpovemo. Načrtovan novi datum je 24. in 25. maj. Slednji datum bo sicer veljal le v primeru, v kolikor bo situacija takrat to omogočala. Vsekakor vas bomo dovolj zgodaj obvestili. 

Hvala vsem, ki ste se že prijavili. Verjamemo in upamo, da se bomo zdravi in v lepem številu srečali v maju!