facebookrss

PRIJAVA NA DELAVNICE 2018

datum: 06.03.2018

kategorija: Praznično vzdušje

Vabimo vas, da doživite festivalsko vzdušje v eksploziji okusov na strokovnih delavnicah, ki vam jih pripravlja Turistična zveza TIC Nova Gorica. Pridružite se nam na 12. Festivalu vin in oljčnega olja, ki bo v nedeljo in ponedeljek, 25. in 26. marca, v Šempasu pri Novi Gorici.

nedelja, 25. marec 2018

  • 17.00: delavnica Kako nadgradimo hrano z oljčnim oljem – dr. Vasilij Valenčič, Inštitut za oljkarstvo UP ZRS
  • 18.30: delavnica Veliki pok: pečkina olja in kaša – Toni Gomišček, publicist s področja enogastronomije in Marjetka Plesničar

ponedeljek, 26. marec 2018

  • 10.00: GoGourmet kuharska delavnica Kuhanje z divjo hrano Goriške – Marko Pavčnik, kuharski mojster. Delavnica bo potekala v Restavraciji Mama na Ajševici. Pripravljata jo Turistična zveza TIC Nova Gorica in Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica – sekcija gostincev. Delavnica je plačljiva – obvezne prijave: tzticng@siol.net.  
  • 17.00: delavnica Poslušajmo, okušajmo, spajajmo: predavanje Užitne divje rastline Goriške – Dario Cortese, poznavalec divje hrane, okušanje jedi na delavnici Divja hrana Goriške – Marko Pavčnik, kuharski mojster, in spajanje na delavnici Vino v objemu narave – Ivan Peršolja, predsednik Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije.

 Prijave sprejemamo na tzticng@siol.net, t: 05 330 46 00.

Celoten program 12. Festivala vin in oljčnega olja Šempas