facebookrss

Program

12. Festival vin in oljčnega olja Šempas - 2. dan

Datum: dne 26.03.2018, ob 15:00

Kraj: Šempas

STROKOVNI PROGRAM FESTIVALA

Festival vin in oljčnega olja Šempas, bo odprt v nedeljo, 25. marca, od 15. do 21. ure, ter se bo nadaljeval v ponedeljek, 26. marca 2018, od 15. do 20. ure.

Odvijal se bo po naslednjem programu:

Ponedeljek, 26. marec 2018

• 10.00: GoGourmet kuharska delavnica Kuhanje z divjo hrano Goriške – Marko Pavčnik, kuharski mojster Delavnica bo potekala v Restavraciji Mama na Ajševici. Pripravljata jo Turistična zveza TIC Nova Gorica in Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica – sekcija gostincev. Delavnica je plačljiva – obvezne prijave: tzticng@siol.net.   

• 17.00: delavnica Poslušajmo, okušajmo, spajajmo: predavanje Užitne divje rastline Goriške – Dario Cortese, poznavalec divje hrane, okušanje jedi na delavnici Divja hrana Goriške – Marko Pavčnik, kuharski mojster, in spajanje na delavnici Vino v objemu narave – Ivan Peršolja, predsednik Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije.  

Degustacija festivalskih vin in oljčnih olj.  

Vstopnina je 15 evrov.   

Vljudno vabljeni!

Program 1. dan