facebookrss

Program

9. Festival vin - drugi dan

Datum: dne 13.04.2015

Kraj: Šempas

Pokušina vin priznanih vinarjev in vinark ter degustacije oljčnih olj. Okrogla miza, predstavitev jedi Okusimo Goriško in strokovna delavnica. 

 

 

STROKOVNI PROGRAM FESTIVALA

Festival vin Žlahtna dediščina Slovenije, druženje z domačimi, udomačenimi in avtohtonimi sortami, bo odprt v nedeljo, 12. aprila 2015, od 15.00 do 21.00, in v ponedeljek, 13. aprila 2015, od 15.00 do 21.00. V ponedeljek, 13. aprila 2015, se bo odvijal po naslednjem programu: 

 

Ponedeljek, 13. april 2015

  • 16.00: okrogla miza Nujnost povezovanja v vinskem turizmu – Sašo Dravinec, novinar Primorskih novic
  • 17.30: predstavitev jedi Okusimo Goriško – Gostilna s prenočišči Winkler, Ošterija Žogica, Ošterija Branik in Gostilna Bric  
  • 18.00: delavnica Soča in Vipava, postrv in vino – Marjetka Plesničar in Toni Gomišček, publicist s področja enogastronomije

Pokušina vin priznanih vinark in vinarjev ter degustacije oljčnih olj.  

Vstopnina je 10 evrov.

Vljudno vabljeni!

9. Festival vin Šempas_vabilo.pdf

 

Program: 1. dan festivala - 12. april 2015 

Opis delavnic in navodila za prijavo: Prijava na delavnice 2015